Specialisme

Parkinson

Ontdek de kracht van gespecialiseerde hulp bij Parkinson van Fysio Totaal Waalwijk. Onze toegewijde aanpak is gericht op het verbeteren van levenskwaliteit door een effectieve Parkinson behandeling aan te bieden. Wij geloven in het belang van persoonlijke begeleiding om symptomen te verminderen en dagelijkse uitdagingen te overwinnen.

Wat is Parkinson?

Parkinson is een progressieve neurologische aandoening die bewegingscontrole beïnvloedt. Het wordt gekenmerkt door symptomen zoals trillingen, stijfheid en problemen met balans en coördinatie. Bij Fysio Totaal Waalwijk begrijpen we de impact van Parkinson en bieden we gespecialiseerde behandelingen om de kwaliteit van leven te verbeteren.

Voor wie is een Parkinson behandeling?

Een behandeling voor Parkinson is geschikt voor mensen die de uitdagingen van deze aandoening ervaren. Of u nu recent gediagnosticeerd bent of al langer met Parkinson leeft, onze therapeuten passen de behandeling aan op uw specifieke behoeften, levensfase en doelen.

Parkinson Fysiototaal

Welke klachten kunnen worden verminderd bij Parkinson behandelingen

Bij Fysio Totaal Waalwijk bieden we behandelingen aan die gericht zijn op het verminderen van symptomen zoals stijfheid, balansproblemen en verminderde mobiliteit. Onze gespecialiseerde interventies omvatten oefeningen, mobilisatie en begeleiding om het dagelijks functioneren te verbeteren en de zelfstandigheid te vergroten.

Fysio Totaal Waalwijk, uw specialist in het behandelen van Parkinson

Bij Fysio Totaal Waalwijk zijn we trots op onze specialisatie in het behandelen van Parkinson. Onze therapeuten hebben expertise in het begrijpen van de complexiteit van deze aandoening en passen geïndividualiseerde behandelplannen toe. We streven ernaar om niet alleen de symptomen te verminderen, maar ook de algehele levenskwaliteit te verbeteren. Kies voor Fysio Totaal Waalwijk en ontvang deskundige zorg en ondersteuning in uw strijd met Parkinson.

Wat vinden onze patiënten
van onze zorg?

"Betrokken, vriendelijke medewerkers"

Fijne praktijk, betrokken, vriendelijke medewerkers, kunnen goed inspelen op persoonlijke behoefte, aanrader
- Chris vd boom -

"Vakkundig "

Vakkundig hebben ze me van mijn hardloopknie afgeholpen. Met advies over houding en de juiste oefeningen was ik snel weer aan de gang.
- Jeroen Pulles -

"Zeer vriendelijke geholpen, netjes en zeer kundig"

Si gewricht zat al zeer lang vast, Na zeer goede intake en onderzoek, een duidelijk behandelplan. Duidelijke uitleg, ook al een plan b besproken omdat er werd uitgelegd dat er een mogelijkheid was dat het niet los zou komen. Na 3 behandelingen wisten ze of verder behandelen zin had. Die eerlijkheid is fijn. Ramon is een zeer kundige vakman. Mijn Si gewricht is los na enkele behandelingen. Zeer vriendelijke geholpen, netjes en zeer kundig. Ook samenwerking podo werkt super. Ik raad iedereen deze manueel therapeut/ fysio aan.
- Ingeborg van Rooij -

Fysio Totaal Waalwijk

Waarom kiezen voor Fysio Totaal in Waalwijk?

Op de hoogte van de nieuwste inzichten en onderzoeken

Alle kennis, technologie en apparatuur wordt tijdig vernieuwd

Veel specialismen onder dak

Binnen 48 uur terecht

Vrijwel alle specialismen onder 1 dak

Betrokken fysiotherapeuten met hart voor de zorg

Contracten met alle grote zorgverzekeraars

Fysio Totaal