Vitaliteit & Gezondheidsprogramma ‘Blijvend’

Blijf vitaal & gezond leven

Een intensief begeleid programma om uw vitaliteit & gezondheid te blijven verbeteren.
Ga 4 maanden lang aan de slag met een persoonlijk gezondheidsprogramma.

Waar is ‘Blijvend’ voor bedoeld?

Het programma ‘Blijvend’ is bedoeld voor mensen die hun gezondheid en vitaliteit duurzaam en blijvend willen verbeteren. Dit is ons meest uitgebreide programma met de best mogelijke resultaten op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Het programma is bij uitstek geschikt om te volgen wanneer u klachten hebt zoals een hoge bloeddruk, weinig energie, pijnklachten of slaapproblemen. Het is een intensief programma, dat een totale ommekeer in uw leven kan betekenen omdat wij u helpen een blijvende verandering in uw gezondheid aan te brengen.

Wat kunt u van ons verwachten bij ‘Blijvend’?

U start met een intake consult bij een specialist op het gebied van gezond en vitaal leven. Wij noemen deze specialist een 6-domeinen specialist, omdat hij of zij alles afweet van de zes belangrijke domeinen van uw gezondheid. Dit consult is de start van een traject van vier maanden waarin u intensief door één van onze specialisten wordt begeleid. We gaan samen de diepte in, om u een persoonlijk plan van aanpak te geven waarmee u uw gezondheidsdoelen kunt halen.

Voor de intake sturen wij u een uitgebreide vragenlijst op, die u gedetailleerd invult. Deze vragenlijst stuurt u naar ons op, zodat wij deze grondig kunnen bestuderen en als basis kunnen gebruiken voor de intake. Tijdens de intake onderzoeken we samen de oorzaken van uw klachten en stellen we een persoonlijke strategie op. Deze is gebaseerd op de zes domeinen van gezondheid en uw persoonlijke situatie. Na de intake hebben we een gedetailleerd plan om uw natuurlijk herstellend vermogen te optimaliseren zodat u weer grip krijgt op uw klachten.

Tijdens het traject zien wij u vijf keer tijdens een consult, waarbij we uw voortgang monitoren, u bijsturen en waarbij u natuurlijk vragen kunt stellen. Doordat het programma 4 maanden duurt, kunnen we gedurende het programma uw strategie steeds verder verfijnen en bijsturen. Tijdens het programma traint u tweemaal per week zelfstandig in onze sportschool en kunt u gebruik maken van onze digitale programma omgeving. Hier vindt u allerlei achtergronden, trainingsvideo’s en schema’s.

Welke resultaten kunt u verwachten van ‘Blijvend’?

We gaan in vier maanden uw gezondheid onder de loep nemen en optimaliseren. Door op allerlei terreinen in uw leven veranderingen aan te brengen, kunnen er spectaculaire dingen gebeuren. Omdat u dit voor een langere periode doet, kunt u het effect hiervan uw leven lang blijven merken. U krijgt een duurzame verandering in uw gezondheid waar u uw leven lang plezier van kunt hebben.

Het uitgebreide programma is gericht op het bevorderen van uw natuurlijke herstellend vermogen. Uw lichaam krijgt dus de ideale omstandigheden om klachten te verminderen en gezonder te worden. U kunt op allerlei vlakken verbetering verwachten afhankelijk van uw persoonlijke doelen. Dit kan betekenen dat u meer energie krijgt, gewicht verliest, uw bloeddruk verlaagt, beter slaapt of u simpelweg veel vitaler voelt.

Omdat bijna twee op de drie Nederlanders een chronische aandoening heeft, is dit programma uitermate geschikt voor uiteenlopende gezondheidsdoelen. Doordat u tijdens het programma vijf keer met een specialist spreekt, blijft u een optimale strategie hanteren waardoor u duurzaam kunt veranderen.

Vitaliteit & Gezondheidsprogramma Blijvend

Een intensief begeleid programma om uw vitaliteit & gezondheid te blijven te verbeteren.

Duur van het traject: 4 maanden
549,-
R
Op maat gemaakt persoonlijk plan
R
5 afspraken met 6-domeinen expert
R
2x per week zelfstandig trainen
R
Digitaal programma

Heeft u interesse en wilt u weten of het programma bij u past?

Maak dan nu een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Bel Fysio Totaal Waalwijk op 0416 – 336537