Nektraject

Specialistische hulp bij nekklachten

Meerdere betrokken specialisten en verschillende therapieën

Voor wie is het nektraject bedoeld?

Het nektraject is bedoeld voor mensen die al langere tijd last hebben van nekklachten en/of die al verschillende andere zorg hebben geprobeerd. Binnen dit traject gaan we een aantal weken met elkaar aan de slag om een duurzame oplossing te vinden. Wanneer u van alles al heeft geprobeerd maar nog steeds nekklachten heeft, dan is dit traject uw beste keuze.

Hoe ziet het nektraject er voor u uit?

Eén van de kenmerken van het traject is dat het een maatwerk traject is. Wij zetten zorg in die past bij uw klachten en vooral de oorzaak van uw klachten. Dit zorgt voor een ultiem persoonlijk behandelplan. Om een goede inschatting te kunnen maken, zullen we in sommige gevallen musculoskeletale echografie inzetten. Dit geeft onze specialist extra inzicht in uw problematiek.

Om uw belastbaarheid te verhogen, kunt u begeleid trainen in onze oefenzaal. Dit is essentieel voor duurzaam herstel. Bij het traject zijn vervolgens meerdere van onze therapeuten betrokken. Onze nek & schouderspecialist is de centrale behandelaar die u het gehele traject zal begeleiden.

Daarnaast kunt u tijdens het traject ook ondersteunende technieken zoals dry needling, oefentherapie, manuele therapie of medical taping verwachten. Deze worden ingezet wanneer de nek & schouderspecialist inschat dat deze behandelingen u verder helpen.

Fysio Totaal Waalwijk

Verwachte resultaten en deelname aan het nektraject

Ons nektraject is ons meest specialistische traject bij klachten van de nek en nekregio. Wanneer u al lange tijd pijn heeft, uw nek verkrampt voelt of wanneer u nek niet soepel beweegt, dan willen wij u dit traject van harte aanbevelen. Door enkele weken lang op allerlei manieren aan uw herstel te werken, kunnen de resultaten heel er goed zijn.

U bent dan ook verzekerd van ons volledige focus en al onze expertise tijdens het traject. Omdat het traject maatwerk is, zullen we altijd onderling afstellen hoe het traject er precies uit komt te zien. U kunt ons het beste bellen of een bericht sturen voor meer informatie. Dan leggen we u precies uit hoe we u zouden kunnen helpen.

Wat vinden onze patiënten
van onze zorg?

"Betrokken, vriendelijke medewerkers"

Fijne praktijk, betrokken, vriendelijke medewerkers, kunnen goed inspelen op persoonlijke behoefte, aanrader
- Chris vd boom -

Fysio Totaal Waalwijk

Waarom kiezen voor Fysio Totaal in Waalwijk?

Op de hoogte van de nieuwste inzichten en onderzoeken

Alle kennis, technologie en apparatuur wordt tijdig vernieuwd

Uitsluitend zeer hoog opgeleide fysiotherapeuten

Veel specialismen onder dak

Binnen 48 uur terecht

Fysio Totaal

Wij helpen u graag verder

Ik wil graag mailen

Bel Fysio Totaal Waalwijk op 0416 – 336537