Dry needling

Dry needling is een geavanceerde behandelmethode die snel en effectief spierspanningen verlicht. Bij Fysio Totaal Waalwijk bieden wij deze innovatieve therapie aan om u te helpen ontspannen en herstellen. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten, met ervaring in deze methode uit Canada, gebruiken droge acupunctuurnaalden om specifieke punten in de spieren aan te prikken. Dit leidt tot snelle en langdurige spierontspanning, waardoor pijn en ongemak verminderen.

Wat is dry needling?

Dry needling is geen acupunctuur; het is een specifieke techniek waarbij een droge naald wordt gebruikt om triggerpoints in de spieren aan te pakken. Triggerpoints zijn knopen in spieren die lokaal en zelfs pijn op afstand kunnen veroorzaken. Onze behandeling richt zich op het uitschakelen van deze triggerpoints, wat leidt tot ontspanning en verbeterde mobiliteit. Deze methode is ideaal voor mensen met acute of chronische spiergerelateerde klachten.

Voor wie is dry needling?

Dry needling is geschikt voor iedereen die last heeft van spierspanningen, bewegingsbeperkingen, verminderde kracht in spieren, of pijn die elders in het lichaam wordt gevoeld.

Of u nu een acute blessure heeft door een verkeerde beweging of chronische klachten door langdurige stress, onze fysiotherapeuten passen de behandeling aan op uw specifieke behoeften.

Dry Needling Fysio Totaal Waalwijk

Bij welke klachten kan een dry needling behandeling helpen?

Dry needling is effectief bij verschillende klachten, waaronder lokale spierpijn, bewegingsbeperkingen, verminderde kracht in spieren en pijn die elders wordt gevoeld. Of u nu last heeft van hoofdpijn, rugpijn, schouderklachten of andere spiergerelateerde problemen, onze gespecialiseerde fysiotherapeuten gebruiken dry needling als gerichte aanpak om uw klachten te verlichten.

Dry needling bij Fysio Totaal Waalwijk

Bij Fysio Totaal Waalwijk begrijpen we de impact van spierspanningen op uw welzijn. Onze ervaren fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in dry needling en passen deze behandeling toe als onderdeel van een uitgebreide fysiotherapiebehandeling.

We bieden persoonlijke zorg en stellen een behandelplan op dat is afgestemd op uw unieke behoeften. Kies voor Dry Needling bij Fysio Totaal Waalwijk en ontdek een effectieve weg naar ontspanning en herstel.

Wat vinden onze patiënten
van onze zorg?

"Betrokken, vriendelijke medewerkers"

Fijne praktijk, betrokken, vriendelijke medewerkers, kunnen goed inspelen op persoonlijke behoefte, aanrader
- Chris vd boom -

Fysio Totaal Waalwijk

Waarom kiezen voor Fysio Totaal in Waalwijk?

Op de hoogte van de nieuwste inzichten en onderzoeken

Alle kennis, technologie en apparatuur wordt tijdig vernieuwd

Uitsluitend zeer hoog opgeleide fysiotherapeuten

Veel specialismen onder dak

Binnen 48 uur terecht

Fysio Totaal

Wij helpen u graag verder

Ik wil graag mailen

Bel Fysio Totaal Waalwijk op 0416 – 336537