Vitaliteit & Gezondheidsprogramma ‘Kickstart’

Kickstart voor een vitaler & gezonder leven

Een intensief begeleide strategie om succesvol te werken aan uw gezondheid en vitaliteit.
Ga 2 maanden aan de slag met een persoonlijk vitaliteitsprogramma.

Waar is ‘Kickstart’ voor bedoeld?

Het programma ‘Kickstart’ is bedoeld voor mensen die grote stappen willen zetten op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Het programma helpt u binnen twee maanden om uw leven zo in te richten dat u niet alleen gezonder maar ook veel vitaler wordt. Het is een intensief programma, dat een totale ommekeer in uw leven kan betekenen.

Wat kunt u van ons verwachten bij ‘Kickstart’?

U start met een intake consult bij een specialist op het gebied van gezond en vitaal leven. Wij noemen deze specialist een 6-domeinen specialist, omdat hij of zij alles afweet van de zes belangrijke domeinen van uw gezondheid. Dit consult is de start van een traject van twee maanden waarin u intensief door één van onze specialisten wordt begeleid. We gaan samen de diepte in, om u een persoonlijk plan van aanpak te geven waarmee u uw gezondheidsdoelen kunt halen.

Voor de intake sturen wij u een uitgebreide vragenlijst op, die u gedetailleerd invult. Deze vragenlijst stuurt u naar ons op, zodat wij deze grondig kunnen bestuderen en als basis kunnen gebruiken voor de intake. Tijdens de intake onderzoeken we samen de oorzaken van uw klachten en stellen we een persoonlijke strategie op. Deze is gebaseerd op de zes domeinen van gezondheid en uw persoonlijke situatie. Na de intake hebben we een gedetailleerd plan om uw natuurlijk herstellend vermogen te optimaliseren zodat u weer grip krijgt op uw klachten.

Tijdens het traject zien we u drie keer tijdens een consult, waarbij we uw voortgang monitoren, we u bijsturen en waarbij u natuurlijk vragen kunt stellen. We zien in de meeste gevallen dat dit bijsturen erg belangrijk is, omdat we gaandeweg het programma steeds meer inzicht in uw gezondheid krijgen.

Welke resultaten kunt u verwachten van ‘Kickstart’?

We gaan in twee maanden uw gezondheid onder de loep nemen en optimaliseren. Door op allerlei terreinen in uw leven veranderingen aan te brengen, kunnen er spectaculaire dingen gebeuren.

Het programma is gericht op het bevorderen van uw natuurlijk herstellend vermogen. Uw lichaam krijgt dus de ideale omstandigheden om klachten te verminderen en gezonder te worden.

U kunt op allerlei vlakken verbetering verwachten, afhankelijk van uw persoonlijke doelen. Dit kan betekenen dat u meer energie krijgt, gewicht verliest, uw bloeddruk verlaagt, beter slaapt of u simpelweg veel vitaler voelt.

Omdat bijna twee op de drie Nederlanders een chronische aandoening heeft, is dit programma uitermate geschikt voor uiteenlopende gezondheidsdoelen.

Vitaliteit & Gezondheidsprogramma
Kickstart

Een intensief begeleide strategie om succesvol te werken aan uw gezondheid en vitaliteit.

Duur van het traject: 2 maanden
249,-
R
Op maat gemaakt persoonlijk plan
R
3 afspraken met 6-domeinen expert
R
2 x per week zelfstandig sporten
R
Digitaal programma

Heeft u interesse en wilt u weten of het programma bij u past?

Maak dan nu een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Bel Fysio Totaal Waalwijk op 0416 – 336537