(lage)Rugtraject

Specialistische hulp bij (lage)rugklachten

Meerdere betrokken specialisten en verschillende therapieën

Voor wie is het (lage)rugtraject bedoeld?

Het (lage)rugtraject is bedoeld voor mensen die al langere tijd last hebben van rugklachten, of bij wie de klachten regelmatig terugkomen. Binnen dit traject gaan we een aantal weken met elkaar aan de slag om een duurzame oplossing te vinden. Het traject is de ultieme stap wanneer u nog steeds klachten heeft ondanks eerdere zorg.

Hoe ziet het (lage)rugtraject er voor u uit?

Eén van de kenmerken van het traject is dat het maatwerk is. Wij zetten zorg in die past bij uw klachten en vooral de oorzaak van uw klachten. Wij maken deze inschatting op basis van uw risicoprofiel. Wanneer wij uw risicoprofiel hebben bepaald, dan is dit de basis voor het behandeltraject. Ieder profiel heeft een eigen behandeling.

Om een goede inschatting te kunnen maken, zal er in sommige gevallen gebruik worden gemaakt van musculoskeletale echografie. Dit geeft onze specialist extra inzicht in uw problematiek.

De behandeling voor acute klachten kan bestaan uit advies, oefeningen en “hands-on” behandelingen. Wanneer dit voldoende effect heeft, kunt u doorstromen naar de specifieke training voor mensen met lage rugklachten.

Deze training bestaat uit een cyclus van 2×4 weken, waarbij er 60 minuten per week getraind wordt in onze oefenzaal. Tijdens deze weken zult u ook regelmatig contact hebben met uw behandelaar.

Rugtraject Fysio Totaal Waalwijk

Verwachte resultaten en deelname

Ons (lage)rugtraject is ons meest specialistische traject bij klachten van de onderrug. Wanneer u (al lange tijd) rugpijn heeft of wanneer u uw rug niet goed kunt gebruiken, dan willen wij u dit traject van harte aanbevelen. Door enkele weken lang op allerlei manieren aan uw herstel te werken, kunnen de resultaten heel er goed zijn. U bent dan ook verzekerd van onze volledige focus en al onze expertise tijdens het traject.

Het traject kan in veel gevallen worden bekostigd vanuit de zorgverzekeraar. Omdat het traject maatwerk is, zullen we altijd onderling afstellen hoe het traject er precies uit komt te zien. U kunt ons het beste bellen of een bericht sturen voor meer informatie. Dan leggen we u precies uit hoe we u zouden kunnen helpen.

Wat vinden onze patiënten
van onze zorg?

"Betrokken, vriendelijke medewerkers"

Fijne praktijk, betrokken, vriendelijke medewerkers, kunnen goed inspelen op persoonlijke behoefte, aanrader
- Chris vd boom -

Fysio Totaal Waalwijk

Waarom kiezen voor Fysio Totaal in Waalwijk?

Op de hoogte van de nieuwste inzichten en onderzoeken

Alle kennis, technologie en apparatuur wordt tijdig vernieuwd

Uitsluitend zeer hoog opgeleide fysiotherapeuten

Veel specialismen onder dak

Binnen 48 uur terecht

Fysio Totaal

Wij helpen u graag verder

Ik wil graag mailen

Bel Fysio Totaal Waalwijk op 0416 – 336537