Aangesloten bij

Fysio Totaal Waalwijk is aangesloten bij de volgende partijen.

Achmea

We zijn niet zomaar een verzekeraar, we zijn jouw coöperatieve partner voor financiële zekerheid en beheer van jouw vermogen. Met 14.000 teamleden in Nederland en nog eens 2.500 internationale krachten, staan we dag in, dag uit klaar voor meer dan 10 miljoen klanten wereldwijd.

Menzis

Heeft u zorg nodig? Bekijk wat u vergoed krijgt met uw zorgverzekering van Menzis. Met advies en tips voor het vinden van de juiste zorg.

IZZ

Samen maken we ons sterk voor een gezonde zorgsector en een gezonder Nederland. Als belangenbehartiger van mensen in de zorg wil IZZ de gezondheid en inzetbaarheid van mensen in de zorg verbeteren.

A.S.R.

Het bestaansrecht van a.s.r. is mensen helpen. We helpen klanten bij het delen van risico’s en het opbouwen van vermogen voor later. Dit doen we met diensten en producten die niet alleen nú goed zijn voor klanten, maar ook op de lange termijn. En die altijd ontwikkeld zijn met toekomstige generaties in gedachten.

Qualiview

Met gebruiksvriendelijke en vooruitstrevende IT biedt Qualizorg inzicht aan zorgverlener, patiënt en andere maatschappelijk belanghebbenden. Qualizorg is gespecialiseerd in het verzamelen, beheren en inzichtelijk maken van kwaliteitsindicatoren in de gezondheidszorg.

CZ

Wij zijn een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. Onze missie: zorg in Nederland goed, betaalbaar en toegankelijk houden voor iedereen.

VGZ

VGZ vernieuwt de zorg. Voor iedereen. Ook voor jou. Het is belangrijker dan ooit. Zodat iedereen die nu (te) lang moet wachten, sneller geholpen kan worden. En onze kinderen en kleinkinderen zeker zijn van goede en betaalbare zorg.

DWS

DSW is een onafhankelijke, eigenzinnige zorgverzekeraar uit Schiedam. DSW is de zorgverzekeraar van zo’n 650.000 mensen. Dat maakt ons de grootste van de kleine zorgverzekeraars.

Parkinsonnet

ParkinsonNet heeft één missie; het leven vergemakkelijken en de beste zorg garanderen voor mensen met Parkinson.