Vitaliteit & Gezondheidsprogramma ‘Inzicht’

Inzicht in een vitaler & gezonder leven

Een “do to yourself”strategie om succesvol te werken aan uw gezondheid en vitaliteit.

Waar is ‘Inzicht’ voor bedoeld?

Het programma ‘Inzicht’ is bedoeld voor mensen die meer willen weten over oorzaken en factoren die ervoor zorgen dat ze niet volledig vitaal en gezond zijn. We helpen u aan de inzichten die u nodig heeft. Bijvoorbeeld inzichten die u helpen om meer energie te hebben of om minder last te hebben van stijve gewrichten en spieren. Het kan ook zo zijn dat u waardevolle informatie krijgt die u helpt beter te slapen of die u ondersteunt bij gewichtsverlies. Vervolgens gaat u zelf aan de slag om hier verandering in aan te brengen.

Wat kunt u van ons verwachten bij ‘Inzicht’?

U krijgt een eenmalig consult bij een specialist op het gebied van gezond en vitaal leven. We noemen deze specialist een 6-domeinen specialist, omdat hij of zij alles weet van de zes belangrijke domeinen van uw gezondheid.

Om tijdens dit consult echt de diepte in te kunnen gaan, sturen we u van tevoren een uitgebreide vragenlijst op, die u gedetailleerd invult. Deze vragenlijst stuurt u naar ons op, zodat wij deze kunnen bestuderen en als basis kunnen gebruiken voor het consult. Tijdens het consult bespreken we de zes domeinen van gezondheid en vitaliteit en krijgt u op al deze domeinen waardevolle inzichten en adviezen.

Welke resultaten kunt u verwachten van ‘Inzicht’?

U krijgt van ons waardevolle informatie over de “knoppen” waaraan u kunt draaien om weer de controle over uw gezondheid terug te krijgen.

Wij vertellen u dus waar voor u de meeste winst te behalen is en hoe u dit kunt doen. U krijgt dus een persoonlijk en diepgaand advies voor uw gezondheid en vitaliteit.

Het is aan u om hiermee ook echt aan de slag te gaan. Wanneer u graag extra ondersteuning of nog meer diepgang wilt, dan kunt u ook één van onze andere plannen overwegen.

Uit onze ervaring blijkt dat mensen nog meer resultaat halen wanneer ze ook persoonlijke begeleiding krijgen.

Vitaliteit & Gezondheidsprogramma
Inzicht

Een do to yourself strategie om succesvol te werken aan uw gezondheid en vitaliteit.

Duur van het traject: 1 uur
95,-
R
1 afspraak met 6-domeinen expert
R
Op maat gemaakt persoonlijk plan
Q
Zelfstandig Sporten is niet inbegrepen
Q
Geen toegang tot het digitale programma

Heeft u interesse en wilt u weten of het programma bij u past?

Maak dan nu een afspraak voor een gratis telefonische intake.

Bel Fysio Totaal Waalwijk  op 0416 – 336537