Schoudertraject

Specialistische hulp bij schouderklachten

Meerdere betrokken specialisten en verschillende therapieën

Voor wie is het schoudertraject bedoeld?

Het schoudertraject is bedoeld voor mensen die al langere tijd last hebben van schouderklachten en/of die al verschillende andere zorg hebben geprobeerd. Binnen dit traject gaan we een aantal weken met elkaar aan de slag om een duurzame oplossing te vinden.
Het traject is een ultieme stap, wanneer u nog steeds klachten heeft ondanks eerdere zorg.

Hoe ziet het schoudertraject er voor u uit?

Eén van de kenmerken van het traject is dat het maatwerk is. Wij zetten zorg in die past bij uw klachten en vooral de oorzaak van uw klachten. Om een goede inschatting te kunnen maken, zal er in sommige gevallen gebruik worden gemaakt van musculoskeletale echografie. Dit geeft onze specialist extra inzicht in uw problematiek.

Om uw belastbaarheid te verhogen, kunt u begeleid trainen in onze oefenzaal. Dit is essentieel voor duurzaam herstel. Bij het traject zijn vervolgens meerdere van onze therapeuten betrokken. Onze schouderspecialist is de centrale behandelaar die u het gehele traject zal begeleiden.

Daarnaast kunt u tijdens het traject dus ook dry needling, oefentherapie, manuele therapie of medical taping verwachten, wanneer de schouderspecialist inschat dat deze behandelingen u verder helpen.

Schoudertraject Fysio Totaal Waalwijk

Verwachte resultaten en deelname

Ons schoudertraject is ons meest specialistische traject bij klachten van de schouder. Wanneer u al lange tijd pijn heeft of wanneer u uw schouder niet goed kunt bewegen, willen wij u dit traject van harte aanbevelen. Door enkele weken lang op allerlei manieren aan uw herstel te werken, kunnen de resultaten heel er goed zijn.

U bent dan ook verzekerd van onze volledige focus en al onze expertise tijdens het traject. Omdat het traject maatwerk is, zullen we altijd onderling afstellen hoe het traject er precies uit komt te zien. U kunt ons het beste bellen of een bericht sturen voor meer informatie. Dan leggen we u precies uit hoe we u zouden kunnen helpen.

Wat vinden onze patiënten
van onze zorg?

"Betrokken, vriendelijke medewerkers"

Fijne praktijk, betrokken, vriendelijke medewerkers, kunnen goed inspelen op persoonlijke behoefte, aanrader
- Chris vd boom -

Fysio Totaal Waalwijk

Waarom kiezen voor Fysio Totaal in Waalwijk?

Op de hoogte van de nieuwste inzichten en onderzoeken

Alle kennis, technologie en apparatuur wordt tijdig vernieuwd

Uitsluitend zeer hoog opgeleide fysiotherapeuten

Veel specialismen onder dak

Binnen 48 uur terecht

Fysio Totaal

Wij helpen u graag verder

Ik wil graag mailen

Bel Fysio Totaal Waalwijk op 0416 – 336537