Werken bij
Fysio Totaal Waalwijk

Op deze pagina vindt u onze openstaande vacature.

Vacature full-time – 4 of 5 dagen

Salaris €2950,- / €3300,-

Vanaf 1 maart 2024 zijn wij op zoek naar een nieuwe collega fysiotherapeut voor 4 tot 5 dagen per week. De vacature is ontstaan doordat onze collega’s Brit en Anke met zwangerschapsverlof gaan. Door groei van de praktijk en doordat collega’s minder uren gaan werken is er de mogelijkheid op een vaste aanstelling.

De kernpunten van onze bedrijfsvoering zijn

Gezellig team en goede ‘sfeer’,

Moderne locaties binnen gezondheidscentra,

Veel specialisaties,

Groei & persoonlijke ontwikkelingen,

Open communicatie,

Innoveren,

Optimale zorg voor onze cliënten.

Vacature

Start 1 maart 2024,

Duur 1 jaar met mogelijkheid tot vaste aanstelling,

Algemeen fysiotherapeut, elke vorm van specialisatie is een pre,

Interessant salaris.

Vacature Fysiototaal
Vacature Fysiototaal

Is voor u professionaliteit, een goede teamsfeer, gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling belangrijk? Wellicht is dit dan een mooi moment om te starten met een nieuwe uitdaging!

Fysio Totaal Waalwijk heeft 3 vestigingen in Waalwijk, waarvan er twee gelegen zijn in moderne gezondheidscentra. Hierdoor werken wij al geruime tijd intensief samen met diverse zorgprofessionals, waaronder meerdere huisartsenpraktijken, specialisten en ergotherapeuten.

Ons team bestaat uit 17 fysiotherapeuten elk met hun eigen specialisatie, waaronder manuele therapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, oncologische fysiotherapie, kinderfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, long & covid-revalidatie, dry needling en echografie.

Daarnaast ondersteunen onze baliemedewerksters Monique & Marcha ons dagelijks in onze werkzaamheden. Naast fysiotherapie bieden we ook andere diensten aan, zoals medische fitness, Senioren-Fytaal en het leefstijl programma www.oerfit.nl

Wat u van ons kunt verwachten

Een goede laagdrempelige samenwerking met collega’s

Korte lijntjes met verwijzers (huisartsen & specialisten)

Professioneel ingerichte praktijkruimtes, inclusief verschillende grote oefenzalen

Een open en gezellige werksfeer in een professioneel team

De mogelijkheid om verder te ontwikkelen en te specialiseren

Interessant salaris

De kracht van onze praktijk is natuurlijk de kwaliteit van onze fysiotherapeutische zorg, maar vooral ook de gezellige en prettige werksfeer. Wij geloven erin dat werkplezier en persoonlijke ontwikkeling als fysiotherapeut essentieel zijn voor een goede bedrijfsvoering.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature, twijfel dan niet en stuur een mailtje naar info@fysiototaalwaalwijk.nl of bel met de praktijk op 0416-336537. Wij maken graag tijd voor u vrij om te onderzoeken of we een match zijn!

Personeel is het hart van onze organisatie en wij maken graag tijd voor u vrij.

Vriendelijke groet,

Team Fysio Totaal Waalwijk

Open solicitatie

Ons personeel is het hart van onze praktijk. U kunt altijd vrijblijvend uw CV mailen naar info@fysiototaalwaalwijk.nl. Wij maken graag tijd voor u vrij om te onderzoeken of er een match is.

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen voor ons stuur dan een mail naar info@fysiototaalwaalwijk.nl of bel met de praktijk nummer 0416-336537. Wij maken graag tijd vrij voor een bak koffie en om te onderzoeken of we een match zijn.

Vriendelijke groet,

Namens het voltallige team van Fysio Totaal Waalwijk