Kinder-manueel therapie

Opgroeiende kinderen verdienen de beste zorg, vooral als het gaat om rug-, nek- en gewrichtsklachten. Bij Fysio Totaal Waalwijk bieden we gespecialiseerde kinder-manuele therapie onder leiding van Brit van der Sterren, onze toegewijde manueel therapeut. Ontdek hoe deze veilige en effectieve behandeling de gezondheid van uw kind kan verbeteren en problemen zoals hoofdpijn, nekpijn, concentratieproblemen en gedragsproblemen kan verlichten.

Wat is kinder-manuele therapie?

Kinder-manueel therapie is een vervolg specialisatie binnen de manuele therapie, speciaal ontworpen voor kinderen van 0-18 jaar. Brit van der Sterren, onze expert op dit gebied, analyseert en behandelt rug-, nek- en gewrichtsproblemen bij kinderen. In tegenstelling tot volwassenen, uiten deze problemen zich vaak op verschillende manieren, zoals hoofdpijn, nekpijn, en zelfs gedragsveranderingen.

Voor wie is kinder-manuele therapie?

Deze behandeling is gericht op kinderen van 0-18 jaar die worstelen met rug-, nek- en gewrichtsklachten.

Of het nu hoofdpijn, concentratieproblemen of gedragsveranderingen zijn, de therapie kan een effectieve oplossing bieden voor een breed scala aan klachten die kinderen kunnen ervaren.

manuele therapie FysioTotaal

Bij welke klachten werkt kinder-manuele therapie?

De therapie is geschikt voor diverse klachten, waaronder hoofdpijn, nekpijn, pijnklachten elders in de wervelkolom, concentratiestoornissen, en gedrag waarbij het kind zelf frequent de wervelkolom “kraakt”. Brit van der Sterren heeft vastgesteld dat kinderen goed reageren op deze behandelmethode, en de resultaten zijn vaak opmerkelijk positief.

Kinder-manuele therapie bij Fysio Totaal Waalwijk

Fysio Totaal Waalwijk biedt een veilige en effectieve omgeving voor kinder-manuele therapie, waarbij de gezondheid van uw kind altijd voorop staat. Wij streven ernaar om uw kind de beste zorg te bieden in samenwerking met onze kinderfysiotherapeut Annick Koevoets. Kies voor de expertise en zorgzaamheid van Fysio Totaal Waalwijk voor het welzijn van uw opgroeiende kind.

Wat vinden onze patiënten
van onze zorg?

"Betrokken, vriendelijke medewerkers"

Fijne praktijk, betrokken, vriendelijke medewerkers, kunnen goed inspelen op persoonlijke behoefte, aanrader
- Chris vd boom -

"Vakkundig "

Vakkundig hebben ze me van mijn hardloopknie afgeholpen. Met advies over houding en de juiste oefeningen was ik snel weer aan de gang.
- Jeroen Pulles -

"Zeer vriendelijke geholpen, netjes en zeer kundig"

Si gewricht zat al zeer lang vast, Na zeer goede intake en onderzoek, een duidelijk behandelplan. Duidelijke uitleg, ook al een plan b besproken omdat er werd uitgelegd dat er een mogelijkheid was dat het niet los zou komen. Na 3 behandelingen wisten ze of verder behandelen zin had. Die eerlijkheid is fijn. Ramon is een zeer kundige vakman. Mijn Si gewricht is los na enkele behandelingen. Zeer vriendelijke geholpen, netjes en zeer kundig. Ook samenwerking podo werkt super. Ik raad iedereen deze manueel therapeut/ fysio aan.
- Ingeborg van Rooij -

Fysio Totaal Waalwijk

Waarom kiezen voor Fysio Totaal in Waalwijk?

Op de hoogte van de nieuwste inzichten en onderzoeken

Alle kennis, technologie en apparatuur wordt tijdig vernieuwd

Veel specialismen onder dak

Binnen 48 uur terecht

Vrijwel alle specialismen onder 1 dak

Betrokken fysiotherapeuten met hart voor de zorg

Contracten met alle grote zorgverzekeraars

Fysio Totaal