Kinderfysiotherapie

Bij Fysio Totaal Waalwijk begrijpen we dat elk kind uniek is. Daarom bieden we gespecialiseerde kinderfysiotherapie om hen te ondersteunen op hun pad naar optimale motorische en zintuiglijke ontwikkeling. Onze ervaren kinderfysiotherapeuten staan klaar om kinderen van alle leeftijden te begeleiden, waarbij we rekening houden met individuele behoeften, ontwikkelingsfases en omgevingsfactoren.

Wat is kinderfysiotherapie?

Kinderfysiotherapie richt zich op het observeren, onderzoeken en behandelen van kinderen om hun motorische en zintuiglijke ontwikkeling te stimuleren. Onze kinderfysiotherapeuten passen specifieke kennis en vaardigheden toe, verkregen na een driejarige post-HBO-opleiding, om kinderen effectief te begeleiden in hun bewegend functioneren.

Voor wie is kinderfysiotherapie?

Kinderfysiotherapie is geschikt voor kinderen van alle leeftijden met motorische uitdagingen. Of het nu gaat om problemen met de grove of fijne motoriek, coördinatieproblemen, orthopedische aandoeningen of andere ontwikkelingsgerelateerde problemen, onze kinderfysiotherapeuten bieden zorg op maat.

manuele therapie FysioTotaal

Bij welke klachten kan kinderfysiotherapie helpen?

De therapie is effectief bij diverse klachten, waaronder ontwikkelingsachterstanden, coördinatieproblemen, houdingsproblemen, orthopedische aandoeningen en neurologische problemen. Onze kinderfysiotherapeuten werken samen met ouders, verzorgers en andere betrokkenen om een uitgebreid beeld van het kind te krijgen. Vervolgens passen ze de behandelingen aan op basis van specifieke behoeften.

Kinderfysiotherapie bij Fysio Totaal Waalwijk

Bij Fysio Totaal Waalwijk bieden we niet alleen expertise in kinderfysiotherapie, maar ook een persoonlijke aanpak die rekening houdt met de unieke eigenschappen van elk kind. Onze kinderfysiotherapeuten nemen de tijd voor een grondige intake, observatie en onderzoek om een volledig beeld van de motorische vaardigheden te verkrijgen.

Kies voor kinderfysiotherapie bij Fysio Totaal Waalwijk en geef uw kind de ondersteuning die het verdient op weg naar een gezonde en actieve toekomst. Neem contact op met onze praktijk voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Wat vinden onze patiënten
van onze zorg?

"Betrokken, vriendelijke medewerkers"

Fijne praktijk, betrokken, vriendelijke medewerkers, kunnen goed inspelen op persoonlijke behoefte, aanrader
- Chris vd boom -

"Vakkundig "

Vakkundig hebben ze me van mijn hardloopknie afgeholpen. Met advies over houding en de juiste oefeningen was ik snel weer aan de gang.
- Jeroen Pulles -

"Zeer vriendelijke geholpen, netjes en zeer kundig"

Si gewricht zat al zeer lang vast, Na zeer goede intake en onderzoek, een duidelijk behandelplan. Duidelijke uitleg, ook al een plan b besproken omdat er werd uitgelegd dat er een mogelijkheid was dat het niet los zou komen. Na 3 behandelingen wisten ze of verder behandelen zin had. Die eerlijkheid is fijn. Ramon is een zeer kundige vakman. Mijn Si gewricht is los na enkele behandelingen. Zeer vriendelijke geholpen, netjes en zeer kundig. Ook samenwerking podo werkt super. Ik raad iedereen deze manueel therapeut/ fysio aan.
- Ingeborg van Rooij -

Fysio Totaal Waalwijk

Waarom kiezen voor Fysio Totaal in Waalwijk?

Op de hoogte van de nieuwste inzichten en onderzoeken

Alle kennis, technologie en apparatuur wordt tijdig vernieuwd

Veel specialismen onder dak

Binnen 48 uur terecht

Vrijwel alle specialismen onder 1 dak

Betrokken fysiotherapeuten met hart voor de zorg

Contracten met alle grote zorgverzekeraars

Fysio Totaal