Het team van
Fysio Totaal Waalwijk

Op deze pagina ziet u wie deel uitmaakt van het team van Fysio Totaal Waalwijk en wat hun specialisme is.

Waalwijk

FysioTotaal

Het team van
Fysio Totaal Waalwijk

Op deze pagina ziet u wie deel uitmaakt van het team van Fysio Totaal Waalwijk en wat hun specialisme is.

Over ons

Onze praktijk kenmerkt zich door het grote aantal specialisten dat voor u klaar staat. We zijn in staat om sterk uiteenlopende klachten te behandelen en onze specialisten werken continu aan hun kennis. Ons team is wat Fysio Totaal Waalwijk maakt. Daarom stellen wij onze teamleden graag aan u voor!

Anke Moret

Anke Moret

Fysiotherapeut | Kinderfysiotherapeut i.o

BIG: 9926081204

Als kinderfysiotherapeut (i.o.) richt ik mij specifiek op de behandeling van kinderen, van jong tot oud. Binnen onze praktijk behandel ik vooral veel baby’s en peuters, oftewel de kinderen van 0 tot 4 jaar.

Brit

Brit van der Sterren

Fysiotherapeut| Master manueel therapeut Msc | Manueel therapeut bij kinderen | Dry Needling

BIG: 19917160504

.

Caroline

Caroline de Bont

Fysiotherapeut | Oedeemfysiotherapeut

BIG 9033198704

.

Eline Gallé

Eline Gallé

Fysiotherapeut| Echografie | Msc. Sportfysiotherapie

BIG: 09925513204

Mijn naam is Eline Gallé en ik ben in 2019 afgestudeerd als fysiotherapeut aan Avans Hogeschool in Breda. Daarnaast heb ik tijdens mijn opleiding gewerkt als fitness instructeur.

Als fysiotherapeut spreekt het contact met mensen spreekt mij erg aan. Naast een goede sfeer vind ik kwaliteit ook erg belangrijk. Ik wil mezelf blijven verbeteren en mijn kennis constant vernieuwen. Met die reden start ik in september 2021 met de Master-opleiding Sportfysiotherapie in Amersfoort. In mijn vrije tijd ben ik vaak op het hockeyveld te vinden.

Evi van Oosterhout

Evi van Oosterhout

Fysiotherapeut | Master Kinderfysiotherapeut Msc.

BIG: 19927905804

Als kinderfysiotherapeut richt ik mij op de behandeling van kinderen van uiteenlopende leeftijden. Naast het behandelen van baby’s heb ik mijzelf gespecialiseerd in de fijne motorische ontwikkeling bij kinderen.

Frank

Frank van den Heuvel

Fysiotherapeut| Kinderfysiotherapeut | Orthomoleculair voedingsdeskundige

BIG: 79059747304

.

Inge

Inge Davids

Fysiotherapeut | Geriatriefysiotherapie | Aangeslsoten bij ParkinsonNet

BIG: 79912982804

.

Iris van Santvoort

Iris van Santvoort

Fysiotherapeut| Geriatrie fysiotherapie MSc. | Aangesloten bij ParkinsonNet

BIG: 29920235304

Sinds november 2015 werkzaam bij Fysio-Totaal Waalwijk. Aan de Avans Hogeschool in Breda heb ik mijn bachelor Algemeen Fysiotherapie behaald. Sinds januari 2020 mag ik mijzelf ook Master Geriatriefysiotherapeut noemen.

Dit wil zeggen dat ik ben gespecialiseerd in de zorg rondom de kwetsbare ouderen patiënten, die te maken hebben met complexe gezondheidsproblemen. Multidisciplinair samenwerken is bij deze patiënten erg belangrijk. Mensen zo lang mogelijk zelfstandig en vitaal houden is voor mij een uitdaging.

Lars

Lars Groenen

Fysiotherapeut MSc.| Sportfysiotherapie MSc | Lid Schoudernetwerk Noord-Brabant

BIG: 39917616004

Op een actieve wijze revalideren is mijn specialiteit als sportfysiotherapeut. Het analyseren van de (sport)beweging om vervolgens samen met u de oorzaak van de klacht te achterhalen en deze te verhelpen is voor mij de ultieme uitdaging.

Door intensief contact met specialisten vanuit orthopedie en traumatologie in het ziekenhuis begeleid ik veel revalidanten na een knie-operatie van de voorste kruisband of meniscus, of veelal na een complexe schouderoperatie.

Lia

Lia Mudde

Fysiotherapeut | Oedeem fysiotherapeut | Fasciaal therapeut 

BIG: 69034528004

Voorop staat dat ik blij wordt, als ik mensen verder kan helpen & coachen zodat ze weer beter met minder pijn kunnen functioneren. Ik ben gespecialiseerd in de oncologische revalidatie en het training voor-, tijdens en na een oncologische behandeltraject.
De laatste jaren heb ik mijzelf verdiept in de behandeling van het fasciale systeem. Dit complexe systeem van bindweefsel heeft direct invloed op onze bewegingen en  pijnklachten. Oplossen van beperkingen van dit fasciale systeem zorgen ook dat de afvoer van lymfevocht verbetert.
Marcha Mersch

Marcha Mersch

Assistente

Sinds augustus 2022 ben ik werkzaam bij Fysio Totaal Waalwijk. Samen met Monique ben ik het eerste aanspreekpunt binnen de praktijk. U kunt bij mij terecht met al uw vragen over de agenda planning en voor het maken van afspraken.

Monique

Monique Lamers-van Delft

Assistente

Sinds november 1992 ben ik werkzaam bij Fysio Totaal Waalwijk. Samen met Marcha ben ik het eerste aanspreekpunt binnen de praktijk. U kunt bij mij terecht met al uw vragen over de agenda planning, declaraties, rekeningen en voor het maken van afspraken.

Monique Overdijk

Monique Overdijk

Psychosomatische fysiotherapie | Adem- en ontspanningstherapie | Graded activity

BIG: 69034658204

‘Al ruim 10 jaar heb ik veel kennis en ervaring kunnen opdoen in het behandelen van stressgerelateerde en aanhoudende lichamelijke klachten (ALK). Graag zet ik deze kennis en ervaring in om u te helpen.’

Mijn naam is Monique Overdijk en ik ben Psychosomatisch Fysiotherapeut bij Fysio Totaal in Waalwijk. Mijn ervaring in de fysiotherapie ligt in de eerstelijnspraktijk; sinds 2002 als Algemeen Fysiotherapeut en sinds 2011 als Psychosomatisch Fysiotherapeut.

Vanuit de algemene fysiotherapie ben ik me steeds verder gaan specialiseren in lichamelijke klachten waarbij ook psychologische en sociale factoren een belangrijke rol spelen. In 2011 heb ik mijn opleiding Psychosomatische Fysiotherapie voltooid.

Mijn aandachtsgebieden zijn overspanning/burnout, aanhoudende pijnklachten (bv. hoofd, nek en rug), angst-/paniekklachten en FNS. Mijn werkwijze kenmerk ik zelf als betrokken, praktisch en vriendelijk voor de patiënt.

Niels Verhoeven

Niels Verhoeven

Fysiotherapeut | Manueel therapie MsPT | Aangesloten bij het knie netwerk

BIG: 59908855504

Ik geloof in een gezond lichaam op basis van leefstijl, actief zijn en gezonde voeding. Mijn doel is dat iedereen die bij ons onder behandeling is iets leert over zijn of haar lichaam.

Ramon de Leuw

Ramon de Leuw

Fysiotherapeut | MSc. Manueel therapie | Echografie
| Dry Needling

BIG: 09922727004

.

Rob

Rob Vermeulen

Manueel therapie MsPT | Lid Schoudernetwerk Noord | Dry needling | Echografie

BIG: 09063409904

De opleiding fysiotherapie heb ik afgerond in 2004. Hierna ben ik gestart met de opleiding bewegingswetenschappen in Amsterdam. Deze opleiding heb ik niet afgemaakt omdat de opleiding erg theoretisch en exact was, ik miste de praktijk en het contact met mensen.

Vanaf 2005 ben ik werkzaam bij Fysio Totaal Waalwijk en in 2006 ben ik gestart met de opleiding Manuele therapie (SOMT) welke ik in 2009 heb afgerond.

Vanaf 2010 ben ik me verder gaan specialiseren in de schouder en heb me aangesloten bij het schoudernetwerk Noord- Brabant. Dit omdat de complexheid van de schouder altijd mijn interesse heeft gehad en omdat ik geloof in specialisatie van de fysiotherapeutische zorg. Verdieping van kennis en intensievere samenwerking met orthopeden en huisartsen leidt tot een kwaliteitsverbetering, zodat u de beste behandeling krijgt.

In 2013 heb ik de cursus dry needling gevolgd in Domburg.

Robert

Robert Meulendijk

Fysiotherapeut | Dry Needling | COPD en longrevalidatie | Ademhalingstraining

BIG: 89065300204

Een positieve, actieve benadering is voor mij van belang tijdens mijn werk.

Stefano

Stefano Secci

Fysiotherapeut

BIG: 19062948004

Mijn drijfveer als fysiotherapeut is om mensen met fysieke problemen te helpen bij hun herstel en bij te dragen aan een betere kwaliteit van leven.

Vicky Huigevoort

Vicky Huigevoort

Fysiotherapeut

BIG: 29926392204

Als fysiotherapeut staat de client met zijn of haar hulpvraag voor mij centraal. Een cliëntgerichte behandeling met persoonlijke aandacht en tevredenheid zijn voor mij belangrijk.