Aangesloten partners

Fysio Totaal Waalwijk is aangesloten bij de volgende partners.

Chronisch Zorgnet

Chronisch ZorgNet is het landelijk netwerk van zorgverleners,
gespecialiseerd in de behandeling van patiënten
met niet-overdraagbare chronische aandoeningen.

Schoudernetwerk Noord-Brabant

In 2009 is het Schoudernetwerk Noord-Brabant opgericht. Het Schoudernetwerk bestaat uit orthopeden & fysiotherapeuten welke zijn gespecialiseerd in de behandeling van schouders uit de kringen Waalwijk, Tilburg, Eindhoven, Uden en ’s-Hertogenbosch.

Traumatologie Netwerk ETZ

Aangesloten fysiotherapeuten zijn geschoold en hebben korte lijnen met het multidisciplinaire team van fysiotherapeuten, traumachirurgen en traumaorthopeden in het ETZ.

Knie netwerk

Het knienetwerk is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten gespecialiseerd in(complexe) knieproblemen in de regio Noord-Brabant.

Fys’Optima

Fys’Optima-partners zijn goed gestructureerd en georganiseerd. Ze gebruiken ons eigen interne kwaliteitsmanagementsysteem.

Parkinsonnet

ParkinsonNet heeft één missie; het leven vergemakkelijken en de beste zorg garanderen voor mensen met Parkinson.

Qualiview

Met gebruiksvriendelijke en vooruitstrevende IT biedt Qualizorg inzicht aan zorgverlener, patiënt en andere maatschappelijk belanghebbenden. Qualizorg is gespecialiseerd in het verzamelen, beheren en inzichtelijk maken van kwaliteitsindicatoren in de gezondheidszorg.

Stichting MENT

MENT is een regionaal netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van zorg gericht op neurorevalidatie, de stichting is opgericht in 2013. De afkorting MENT staat voor Multidisciplinair Eerstelijns Neurorevalidatie in Tilburg en omstreken.

Hallux Podotherapie Waalwijk

De podotherapeut behandelt voet- en voetgerelateerde klachten. Dit kunnen pijnlijke voeten zijn, maar ook klachten aan de enkel, knie, heup of onderrug die het gevolg zijn van een afwijkende voetstand of het niet normaal functioneren van de voeten. Hallux podotherapie is op woensdag aanwezig op onze locatie aan de Mozartlaan